Jak převést data z Xemelu na Mergado? Zdarma s naším specialistou

Lukáš Horák
24. 7. 2024
2 minuty čtení

Potřebujete převést data z Xemelu? Služba Xemel bude ke 30. září ukončena. Pokud se jako nástroj pro jejich úpravu rozhodnete vybrat Mergado, uděláme všechno pro to, aby vaše data byla co nejlépe připravena.

Chvíli to potrvá, ale spolu to zvládneme

Z důvodu rozdílností systémů XemelMergado převod nelze provést plně automatizovaněProto budeme potřebovat vaši součinnost. Pokud nám spolu vše dobře půjde, uděláme maximum pro to, abyste před začátkem vánoční sezóny měli data v pořádku a aby fungovala ještě lépe. 

Jak postupovat při převodu dat z Xemelu na Mergado

Doporučujeme vám, ať nejdříve oslovíte agenturu, která vám spravuje inzerci. Určitě ráda pomůže. V případě, že agenturu nemáte, zvolte tento postup:

  1. Ohledně převodu dat z Xemelu na Mergado se nám už množí poptávky. Proto jsme vytvořili pořadník, do kterého se přihlásíte prostřednictvím tohoto formuláře.
  2. Na jeho základě vás budeme osobně kontaktovat s termínem přechodu a informacemi, jaké kroky budou pro váš hladký přechod nezbytné. 
Přihlaste se do pořadníku

Vyplňte tento formulář. Na jeho základě se vám ozveme s termínem, kdy se na váš převod můžeme podívat. Vše uděláme s dostatečným časovým předstihem, abyste stihli vyzkoušet nová napojení před ukončením funkčnosti nástroje Xemel.

 

Jaké výhody získáte

Mnoho uživatelů v datech mívá plno nastavení, která už nejsou aktuální a nepamatuje si, k čemu přesně slouží. Mají strach je smazat, ale ne dost času k tomu se dopátrat, jestli ještě mají význam.

Převodem a hloubkovou analýzou svých nastavení odhalíte neaktuálnosti v datech, které brzdí vaši inzerci. Například:

  • Výběry produktů, které už nedávají smysl. 
  • Zastaralé marže na produktech. 
  • Zapomenuté exporty, které už nepoužíváte a zbytečně vám navyšují tarif.

A víte, že Mergado umí i bidding?

  • Mergado si dokážete rozšířit o biddovací automat Bidding Fox. V něm si své biddingové strategie ziskově nastaví každý laik. 
  • S prvním nastavením aplikace vám zdarma pomohou specialisté Bidding Foxu, kteří nabízí 30minutovou konzultaci na tomto linku

A Mergado děkuje Playlab.czPlaylab.sk za důvěru. 

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.